Jag just nu:



Nej men nu ska jag sätta på en film och äta godis

S:t Paulsgatan

Nu har vi ätit lunch i den nya lägenheten
Alla har hjälpt till jätte mycket idag så nu är allt på plats! Inte uppplockat såklart men vi har tömt dom andra lägenheterna. Vi åkte hit kl 9 och har kört stenhårt hela dagen. Värsta träningspasset typ! Kom på att det är ju valborg idag också! Så min valborg är väl att packa upp lite och somna vid typ 9 för jag är död. Imorgon får ni väl lite bilder också. Puss

(Haha, brukar inte skriva sådär fult...) skrev i mitt sovrumsfönster i förra lägenheten :')

The Switch

Har precis varit ute och ätit världens godaste mat! Känns som att min mage ska explodera. Men ska trycka i mig lite godis också, så smart är jag... Va och hyrde the switch också så den ska jag se nu.


It's friday

Bonjour bloggen!
Har varit jätte duktig att och gjort min franskaläxa! Gick igenom med mamma så nu fattar jag mycket mer. Jätte skönt. Idag är det fredag. Så himla skönt så jag dör! Imorgon ska jag ju flytta som jag har skrivit så jag ska vara hos pappa kl 9. Inte lika roligt... Men det blir nog bra. Men nu tror jag att vi skulle ut och köpa indiskt mat. Så skita gött! Ebba har ju åkt till sitt land så det är väl jag som får ta hand om bloggningen. Hinner nog inte blogga så mycket imorgon men ska försöka.

Legally blonde remix


Ska åka till landet, mobilbloggning under helgen skulle jag tro!
Jag vet att våran blogg suger nu, men det blir bättre på måndag, jag lovar! Men ha en bra valborg, puss!

Tjenare!

världens dåligaste rubrik...
Nu är jag, Klara, Matilda och Maya hemma hos Maya. Vi har legat ute på hennes balkong och solat, lyssnat på musik och skrattat. Very mysigt! Snart ska jag gå och möta Ebba och Elsa på danscenter. Och imorgon ska jag flytta! IIIIIIIH! Skriver senare ikväll.

Dagens


Ridkläder blir det idag då!
Vi ska gå ner till Slussen om typ 5 minuter, och då ska jag köpa dricka och sånt innan vi åker! Efter skolan blir det fika med Elsa och sedan dans, jaaaaaa! Men nu ska jag klappa Frida .. PUSS

Prova-nya-saker dag

Nu ska jag snart åka till skolan. Vi har ju den där dagen idag så jag ska spela badminton, som jag skrev innan.
Så idag kör jag på mjukisbyxor hela dagen. Gillar egentligen inte det men blir bara jobbigt om man måste byta om osv. Men puss!

Hos Laurisen


Tjenare!
Sitter nu hemma hos Laura, med Laura .. Vi har ätit pizza och vart och handlat matsäck till imorgon då vi ska rida! Just nu sitter vi iallafall vid datorn och väntar på att våran sockerkaka ska bli färdig, moms. Imorgon börjar vi iallafall klockan 9, en halvtimme senare än vanligt .. Men nu ska vi bädda, puss!

Dagens outfit!


jeans-skjorta, brun väska, svart linne, nylånstrumpbyxor & låga vita converse

Soft dag

nä men tjenare bloggen!
Nu är jag hemma efert att ha shoppat med Maya, laura och Blanca. Eller jag har inte shoppat men Maya.
Idag var det en skön dag faktiskt. Vi hade vanliga lektioner på förmiddagen och sen efter lunch gick vi till duvnäsgatan med hela klassen för vi skulle typ se vart det låg eller nåt. Och sen gick vi därifrån och shoppade. Mysigt värre! Imorgon är det nån 'prova-på-dag' så jag, Maya, Matilda och Klara ska typ spela badminton och nåt annat som jag inte kommer ihåg namnet på. Så det händer imorgon! Puss

HEJSAN I BRALLAN


Ikväll sover jag hos Laura, och imorgon börjar vi nio i Slussen, då vi tar bussen till Gustavsberg och rider!
Nu är jag iallafall med Matilda den hola holan, så jag ska vara social!

Stackars barn ..


DISS!

Verkligen stor diss till Gina Tricots 'Jump In' !
Bara för att One Piece blivit populärt kommer inte dom lyckas med samma sak .. Och folk som går runt med sånna här, köp en One Piece istället.

Egypten 2010-2011


Tjenare bloggen!
Jag och Klara är hemma hos mig, vi har typ håltimme, säger vi .. Jag sitter här och bloggar medan hon sitter med mitt digitala fotoalbum och kollar på massa bilder från Egypten! Nu ska vi sola, har jag bestämt ..

Feel sick


Som jag skrev i inlägget innan har jag skit ont i ryggen .. Varje gång jag rör på mig gör det så jävla ont, och av smärtan mår jag fett illa .. Så ska lägga mig i sängen med en vetekudde på ryggen, puss!

All the pain of yesterday


Seriöst, det här är exakt vad jag behöver just nu ..
Under hälsoundersökningen i skolan gick jag in och la mig i massagestolen en stund, och jag måste ha spänt mig som fan eftersom jag nu varken kan gå, luta mig bakåt, framåt eller åt sidan. Bajs vad ont det gör.

Visste du att ..


Jag får panik av att åka hiss ensam.
Efter jag sett The Grudge tror jag alltid att kinespojken följer mig på varje plan och att han ska stå på hissgolvet när jag vänder mig om .. Asså det är fan skitläskigt, haha.

Från 5:27 och frammåt ..


Jag är tjock, du är ful. Jag kan banta, vad kan du?

Flickan du kallade fet, hon svälter sig och har förlorat över 15 kg. Pojken du sa var dum, han har inlärningssvårigheter, han studerar 4 timmar varje natt. Flickan du sa var ful, hon tillbringar timmar att sätta på smink i hopp om att folk kommer att tycka hon är fin. Pojken du föll krokben för, han blir misshandlad hemma. Folk är inte alltid som du tror, så tänk efter innan du gör något.

Gimp


Seriöst, jag verkligen längtar efter att kunna gå runt med mag tröja och shorts!
Det måste vara sommarens snyggaste outfit .. Vad tycker ni? *inget svar* Jag älskar det!

Så jävla grym!


Hon börjar sjunga på 1:20, så jävla grym!

Dag 1 – Vem är jag

Jag heter Ebba Cecilia Westerberg, 13 år och bor på Södermalm.
Jag älskar att dansa. Dans är min passion som dom alltid skriver i böcker. Jag dansar fyra gånger i veckan på Danscenter, Jazzfunk x2 Street och Musikaldans. Och ska jag vara ärlig är jag ganska så bra på det, men bara ganska. En annan grej jag älskar är mina vänner, det gör jag verkligen. Självklart finns det stunder när man stör sig ofantligt på en person, men det sitter inte i sig så länge. Men slutpratat om det. Som person är jag nästan alltid glad, när jag inte är super duper trött dvs. Innan man lär känna mig så är jag ganska så blyg, men det släpper ganska fort. Men med dom jag känner är jag .. väldigt konstig. Jag kan börja sjunga högt och dansa runt, när som helst, var som helst. Men Febe blir jag alltid super konstig och börjar prata våran egen påhittade dialekt, vi säger att det är Jokkmokkiska fast det inte är det, hahah .. Jag är faktiskt jättesnäll (egoo) men det händer att jag bli skitbitchig, men det är inte ofta det. (Tror Matilda råkat ut för det minst en gång) Tror ingen kommer orka läs det här men man kan ju alltid skriva för dom som faktiskt vill det.

Vad gör vi? NU KÖR VI!

Dag 1 – Vem är jag
Dag 2 - Hur mitt liv är
Dag 3 -
Min familj
Dag 4 - Mina vänner
Dag 5 - Kärlek
Dag 6 -
Rädslor
Dag 7 -
Intressen
Dag 8 -
Något jag saknar
Dag 9 -
Skolan
Dag 10 -
Förebilder
Dag 11 -
Min Framtid
Dag 12 – Mina dåliga sidor
Dag 13 – 10 saker ni inte vet om mig
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min musik
Dag 16 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 17 – Personer jag stör mig på
Dag 18 – Drömkillen
Dag 29 – I min väska
Dag 20 – Favoritlåtar
Febe om inte du vill göra det här gör jag det själv ♥

Eftersom Alice inte har en blogg får jag skriva här ..


Har du kollat dig själv i spegeln eller? ♥

Lindas sminktips


På Lindas sminkblogg gör hon videosar där hon ger en sminktips! Jätte bra tycker jag. Hon är ju typ proffs på smink och hår-styling. Vill du gå in på hennes blogg tryck HÄR

Sundbyberg


Tjenare du som läser detta inlägg just nu!

Kom hem från dansen för typ en timme sen, var med Elina & Febe efter dansen, vi var typ på GinaTricot.
Precis som Febe skrev blir vi as glada av gulliga kommentarer, det kan ni forts med. Datorn dampar, sa kan inte gora aao just nu, alltsa med prickar over, hahah. Men nu ska jag ata, puss!

Hej jag heter Febe och jag äter macka

Kom precis hem från dansen
Det var roligt som vanligt! Kanske ska berätta lite om dagen. I skolan var mamma med hela dagen för lärarna vill typ att föräldrar ska komma dit och vara med en dag..? För att typ kolla hur vi jobbar eller nåt. Sen efter skolan gick jag och Ebba hem till henne och pluggade och solade på hennes balkong. Fick ju veta att vi ska ha So prov om typ 2 veckor och jag kan typ ingenting... Så det blir plugg för min del! Fast det kanske inte blev så jätte mycke plugg... Men aja. Sen gick vi till dansen och dansade. Sen gick vi med Elina ett tag och kollade på Gina Tricot. Sen åkte jag hem! Sen höll jag på att dö av hunger så jag gjorde en macka. För er som undrade asså. Men tack för mig!


Tack!






Tack snälla för alla fina kommentarer! Vi blir jätte glada!

Tidsinställt inlägg!

Minnen ..


Bild 49


Ska snart gå till dansen och så, dansa lite & ha roligt!
Vi har suttit på balkongen och pluggat lite, ska tydligen ha prov i kartkunskap snart .. Men ska byta om nu, puss!

Febe vill inte vara med på bilder


Nu är vi hemma hos Ebba

Jag säger igen, shit vad Ebba uppdaterar. Hehe... Men om några timmar ska vi på dans. Ska bli jäklans kul!
Idag har det väk varit en helt vanlig dag i skolan. Jaa. Men hejdå

HISS!


Kräm & duschgrej med creme brulé lukt, fick av mamma & pappa från Paris, är helt besatt!

Ebba tipsar!


Tänkte tipsa om ett jättebra program vid namn GIMP!
Det är nästan precis som Photoshop fast helt gratis. Man kan ladda ner massor av olika saker, och det blir faktiskt riktigt roligt när man lär sig använda det ordentligt. Man kan t.ex göra headers, skyltar och annat skoj!
Låter det roligt? LADDA NER DET HÄR!

I skolan ..


Sitter på SOn och väntar å¨att få gå ner till skoplsyster .. Ska göra någon hälsokontroll och ta en jävla spruta, hjälp mig!


Godmorgon!


Godmorgon bloggen!
Vaknade hyfsat tidigt idag, så jag hinner med att göra ett litet inlägg. Idag är det ju onsdag, hemsk skoldag för min del, tråkiga lektioner hela dagen .. Men efter det är det ju dans, happyface! Vet inte vad jag gör innan det, Celine den bajskorven är i Spanien .. Men nu måste jag fixa mig för skolan, puss!

Godnatt!


Har gjort två tidsinställda, och kan kanske mobilblogga imorgon. Så vänta er lite uppdatering, även på dagen.
Men nu ska jag säga tack och hej för ikväll!

Baby please don't go

Sitter och lyssnar på lite musik, och tänker ut lite olika inlägg jag ska göra imorgon!
Kanske gör några tidsinställda till imorgon på dagen också, så ni har något att läsa under dagen också. Känner att vår blogg är väldans uppdaterad, men det är väl bra, eller?

Big girls don't cry


Nu är Desperate Housewives slut, längtar redan till nästa ..
Just nu sitter jag iallafall om tuggar tuggummi, är så jävla sötsugen och tänker fan inte äta något annat än tuggummi .. Nej men seriöst, måste träna, så det är väl det resten av kvällen får gå åt till att göra. Statistiken är ganska bra för att vara andra/tredje dagen, och dom gulliga kommentarerna får iallafall mig att vilja blogga!
BTW min ena arm är tryck mot en kudde och den andra ligger på magen och ser ut som en fettvalk, så nu vet ni.

FUCK YOU MATILDA


Om en kvart börjar Desperate Housewives, så ska fixa lite te och sånt, puss!

Shrek den tredje

Nu blir det film!

AOTCH


Nu blir det Beck för mig, måste ta det lungt.
För er som inte vet är jag besatt av Beck, Morden i Midsomer & Wallander .. Har nästan alla Morden i Midsomer- filmer & dom andra finns ju på youtube. Bloggar kanske mellan filmerna, puss!

So damn pretty


Herregud vad jag är trött!
Första skoldagen efter lovet är ju avklarad, men herregud. Lektionerna har varit som vanligt typ. Vi dansade på gympan, blev så jävla trött så jag doooog. Eller nej inte riktigt. Men nu har jag iallafall skit ont i huvdet, så får typ ta en huvudvärkstablett eller något. Bloggar senare.

Ett år sen ..



Nu tog jag ändå bilderna som var helt okej ...

Right now


HAHAHHAHAHAAHHAHAHAH

Desperate Housewives


Jag kom på att det är Desperate Housewives ikväll! Ååh vad glad jag blev nu!
Bara några timmar kvar...

När vi var unga


Jag är super duper sugen på att blogga, men har inget att blogga om ..
Vad tycker ni? *Inget svar* Kommentera ..

Några bilder från fiket



En helt vanlig outfit


jeans - Cheap Mondag, topp - Gina tricot & skinnjacka och väska.

Hinner inte med

Nu är jag hemma!
Efter skolan gick jag och Ebba och fikade som ni kan läsa här under nånstans. Jätte mysigt som vanligt!
Sen kände jag för att gå så jag gick ändå hem. Så det var därför det tog lite tid med uppdateringen. Men Ebba sköter det ju så det är bra! Hon skriver typ 100 inlägg per dag och jag typ 1..? aja.

Ett till länkbyte:


Denna gång med en supersöt tjej vid namn Josefa!
Jag brukar faktiskt läsa den nästan varje dag, och det tycker jag ni också borde göra. Hon bloggar om hennes liv och massa andra saker som är roligt att läsa!

Dagens outfit!


Tröja: Millers
Linne: Hm
Leggings: Hm

Länkbyte med en supersöt tjej!


http://skitgulligt.blogg.se

Tell the world that i'm coming home


Hej kära och underbara blogg!
Jag kom nyss hem, har varit och fikat med Febe,  m y s i g t . Nu sitter jag här, helt ensam i lägenheten och lyssnar på musik .. Nej men vid fyra ska jag träffa Johanna sötnos, antagligen någon mer också. Och juste. Om ni vill ha något mer i bloggen, eller typ länkbyte eller något, är det bara att skriva i kommentarsfältet här under ..
Puss och kram!


Franska

Hejsan bloggen! Just nu sitter vi på franskan, det är dö tråkigt .. Men idag slutar vi två så det är chill! Vi sitter typ och pratar om hur vi ska blogga och så, bara för att bloggen ska bli bra. Men nu ska jag lyssna så jag inte får omprov när vi har prov på det här ..

On my way...

Oh shit vad Ebba hade uppdaterat. Nu måste jag också skriva nåt då. Är på tunnelbanan påväg till skolan... Men nu ska jag av så skriver mer ikväll. Puss

All I want is you


Ska typ börja fixa mig nu, kommer fan inte komma upp imorgon, haha ..

Fuuuuuuuuu


Kom just på att skolan börjar imorgon, såå hemskt ..
Nu är det typ en månad kvar tills det är ledigt nästa gång, men efter det är det bara några dagar kvar till sommarlovet så det är väl helt okej .. Nej du ska jag deppa framför en film, buhu.

Bilder från i torsdags



Ska rida på fredag med skolan, så jävla roligt!
Jag & Laura är typ lite mobbade, men vi kör på det iallafall.

Bloglovin

Följ vår blogg med bloglovin

Dagens outfit!


Linne med volanger, GinaTricot
Rosa kofta, H&M
Svarta strumbyxor, Febes
Jeansshorts, GinaTricot
Väska, Friis & Company
Pilot, Indiska

Dagens köp


Nya pilot, 69kr (så jävla billiga) Indiska

Concealer, 110kr Kicks och Ögonbrynspenna, 30kr H&M

Ny plånbok, 99kr H&M

Best love song


Hej bloggisen!

Idag gick jag och Febe upp skit tidigt och åkte till Gustavsbergsbadet, det var super duper roligt, precis som vanligt! Dock råkade Febe spraka mig på örat så mit örhängsplupp flög av .. Som tur var hade jag en extra hemma. Men sen åt vi sushi innan vi blev skjutsade tillbaka till Söder. Så åkte vi ner på stan, gick runt och kollade i affär och sånt! Fick med mig lite saker, bilder på det kommer snart!

Enjoy the party


Tack!

TACK LINNEA!

18.08

Nu är jag hemma!
Efter att vi hade varit och badat åkte jag och Ebba till stan. Där gick vi till gallerian och PKhuset. Det blev lite nya saker också såklart! Sen åkte jag bussen hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt innan skolan börjar igen imorgon... Usch, har verkligen inte lust med skolan just nu. Men här är det jag köpte:

brun necessär från Face, 169 kr

jätte suddig bild.. Puder borste från Kicks, 100 kr & Mascara från Maybelline new york, 139 kr

blå och vit randig topp från Gina tricot, 99 kr

solglasögon från Indiska, 59 kr

MAGPLAASK!


Nu är Morden i Midsomer slut. Vi har bestämt att imorgon ska vi åka och först bada på Gustavsbergsbadet och sen sticker vi och shoppar. Mys! Men nu kollar vi på nån dålig smålänsk film... Uppdaterar mera imorgon.

Morden i Midsomer


Tjenare bloggisen!
Right now sitter vi och kollar på Morden i Midsomer in tha vardagsrummet. Vi är så snälla så vi skriver ett inlägg mitt i all spänning .. HEJDÅ

Febe Sandin


Jag är 13 år och är i mina bästa dar! haha, skriver väl ungefär samma som Ebba här då.
Under dagarna är jag väl mest i skolan... Roligt liv, men vad har man för val..? Men annars dansar jag nästan varje dag på världens bästa danscenter. Annat jag gillar att göra är väl att vara med kompisar och sånt vanligt. Jag är ganska intresserad av kläder och mode så det kommer det väl lite av på bloggen för min del. Om det är något annat ni undrar så är det bara att fråga! Puss

Linnea Sunnemark



That's right!

Ebba Westerberg


Det här är jag, Ebba Westerberg!
Jag är en go' och gla' danstjej på Söder. Nej men seriöst här nu va ...
Jag är 13 år gammal, född 1998. När jag inte sitter inne i skolan (Katarina Norra för er som undrar) brukar jag oftast dansa, vara med kompisar, shoppa eller sitta på något mysigt fik och prata! Om ni undrar något annat är det bara att fråga!

Första inlägget!


Som ni kanske märker har vi gjort en ny blogg, tillsammans!
Vi kommer blogga om våran vardag och allt annat vi tycker är roligt. Vi kommer blogga så mycket som möjligt, och eftersom vi är två borde det bli ännu fler inlägg! Hoppas ni tycker om det, och släng gärna in en kommentar lite då och då, puss! ♥

RSS 2.0